Pink Elephant Corporate

Voor Pink Elephant ontwikkelde wij een volledig nieuwe online uitstraling. De voorgaande website bleek, snel na lancering, niet te voldoen aan
de wensen van Pink Elephant. Op zowel communicatief gebied, uitstraling en beheerbaarheid (flexibiliteit) in de backend moesten grote stappen worden genomen.
Door de website op maat te ontwikkelen in WordPress en hierbij gebruik te maken van een gebruikersvriendelijke pagina bouwer beschikt Pink Elephant op
dit moment over een website die dynamisch is voor consument maar ook beheerder.

One pager

Om diensten en oplossing zo compleet mogelijk te tonen is er gekozen voor verschillende “one pagers”. Een “one pager” is in feite een lange pagina waar veel informatie wordt gebundeld vaak ook over hetzelfde onderwerp. In plaats van door te klikken naar diverse vervolgpagina’s navigeert een gebruiker op dezelfde pagina.

Project status
Ontwerp fase

Bekijk deze website www.pinkelephant.nl

Mobile first

Door te ontwerpen op basis van de mobile first gedachte (hierbij wordt ontwikkeld vanaf het kleinste scherm, de mobiele telefoon) dient een organisatie goed na te denken over de inhoud die getoond moet worden op de website. Een klein scherm heeft beperkte ruimte waarop de “echt” belangrijke informatie minimaal getoond dient te worden.